Drie keer verlies, maar sQuen 1 handhaaft zich in 2de divisie

Fenix Promotions sQuen 1 verloor zijn laatste wedstrijd uit bij Casteleyn Squash in Boom met 4-0, met Tim, Kenneth, Dirk en Frank, maar ondanks dat lieten we toch in het eindklassement twee ploegen achter ons, en stellen we bijgevolg het behoud veilig. Bedankt aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet!

Uitslagen vind je hier - het eindklassement hier.

Teakpoint-APEC sQuen 2 ging thuis met 0-4 ten onder tegen Matchpoint uit Gent, met Dominique, Bart, Kilian en Filip. We blijven toch bovenaan op een vierde plaats, en nu de competitie voor sQuen 1 achter de rug is, zit er misschien nog iets meer in.

Uitslagen vind je hier - alsook het klassement.

APEC-Teakpoint sQuen 3 verloor met 1-3 thuis tegen De Schreef, met forfaitwinst voor Lieselot, en verder Melina, Michiel en Andy. We bengelen hier onderaan het klassement, maar proberen in de komende wedstrijden tegen het einde van het seizoen alvast nog wat goed te maken!

Uitslagen vind je hier - het klassement hier,