Ook de nieuwe provinciale ploeg behaalt een 0-4 zege !

Voor de eerste competitiewedstrijd van de nieuwe derde ploeg in provinciale zakten Bart, Killian, Sven en Lieselot af naar De Schreef in Aalst. 
Bart beet de spits af tegen Maarten. De eerste set ging wat moeizaam, typisch Bart. Maar uiteindelijk bewees hij toch duidelijk dat zijn niveau een stuk hoger ligt en won hij mooi met 3-0. 

Daarna was Sven aan de beurt tegen Robbe. Het ging goed op en werd een spannende wedstrijd. Het stond 2-2, toen in de vijfde game de tegenstander over de schreef ging na een lichte aanraking van het raket van Sven. Spijtig voorval, maar de wedstrijd werd met forfait beëindigd.

Lieselot moest uitkomen tegen de 13-jarige Seppe. De eerste twee sets waren spannend, maar Lieselot kwam 2-0 achter. De jongeman is een talent in wording. Lieselot kwam toch ook wat meer in haar ritme en kon er uiteindelijk nog een 2-3 winst van maken. 

Als laatste was het aan Killian. Hij is duidelijk goed in vorm en alles leek te lukken. Het was een aangename match die Killian duidelijk won met 0-3. 

En zo hebben we een perfecte start genomen met onze nieuwe ploeg.  

Met dank ook aan onze supporters Melina en Squenzie, onze mascotte. De overwinning werd natuurlijk ook gevierd.

Meer van dat!

Uitslagen vind je hier - het klassement hier.

Groeten,

Lieselot