Teakpoint-APEC sQuen 2 start met een 3-1 zege

Nine eleven : de start van ons nieuwe seizoen. 

Een seizoen dat hopelijk iets beter verloopt dat vorig jaar.

Ondanks de onheilspellende datum hebben we er alle vertrouwen in.

Als opener staat Bateas op het menu.

Filip (D4) mag starten tegen Geert (D3). Het is aan Filip om nu ook eens te bevestigen in wedstrijden wat we al enige tijd op onze speelmomenten zien : er is potentieel dat moet omgezet worden in overwinningen. Filip start vol vertrouwen en weet op zijn gekend elan de eerste set binnen te halen.

In de tweede duikt er echter wat vertwijfeling op die resulteert in minder precies spel en meer directe fouten waardoor Geert de tweede set op zijn naam mag zetten.

Het spook van het verlies komt weer om de hoek kijken.

Maar Filip vindt opnieuw de drive en kan ondanks fel bevochten sets de match naar zich toe trekken en alzo de eerste overwinning voor Teakpoint-APEC dit seizoen op zijn conto schrijven.

Daarna was Dominique (D2) aan de beurt. Tegen Dimitri (D1) gaf Xander Dominique geen kans…

Dimitri is een jeugdproduct van Bateas die een hele goede techniek beheerst en door rally’s te spelen de punten maakt. Dimitri was duidelijk niet op zijn gemak met het linkshandige spel van Dominique die eerder gaat om punten direct af te maken (wellicht door zijn fysieke conditie… hehe).

Uiteindelijk werd het een onverwachte maar puike overwinning in 3 droge spelletjes.

Met reeds uitzicht op minstens een gelijkspel was de competitiestart toch al een succes te noemen.

Dan kwam Xander (C3) uit tegen Arne (D1). Beiden kennen elkaar van hun opleiding in Bateas en het wordt een felbevochten match. Xander wisselt schitterende shots af met complete missers en zorgt zo voor een nagelbijter. Toch weet Xander steeds aan het langste eind te trekken en zo een 3-0 winst te laten noteren. Op dit moment reeds onze eerste ploegoverwinning van het seizoen.

Als laatste mocht Dirk (C1) aantreden tegen Reece (C3). Reece bleek echter nogal ondergeclasseerd te zijn. Snedig spel en snelheid waren op dusdanig niveau dat Dirk ondanks fel verweer de duimen moest leggen.

3-1 was een verdiende uitslag en zo kijken we vol vertrouwen uit naar de volgende match.

Dominique