Klinkende 0-4 overwinning voor sQuen 2 in Brugge

Na onze goede start van vorige week wilden we bevestigen.

In onze op papier quasi sterkste opstelling gingen we Piramid partij geven in Brugge.

Dominique (D1) mocht starten tegen Filip (D3). De eerste set was fel bevochten en in feite bepalend voor de rest van de partij. Gelukkig trok Dominique aan het langste eind en werd de game met 11-13 in ons voordeel beslecht. Daarna waren de volgende 2 sets nog maar een formaliteit waarbij Filip gedwongen werd tot directe fouten en zo de wedstrijd vrij eenvoudig gewonnen werd.

Als tweede mocht Frank (C2) de arena in tegen Maxim (D1). Maxim had blijkbaar vroeger nog gesquasht en wou herbeginnen. Maar uitkomen tegen Frank als opener is Maxim niet goed bevallen… Frank was sneller en zag ook goed waar de punten te rapen vielen waardoor ook Frank na 3 games het court mocht verlaten met opgeheven hoofd.

Xander’s (C3) tegenstander Stefaan (D2) was een veteraan die het Xander knap lastig maakte. Meer spelinzicht en precieze plaatsing van de bal tegenover snelheid en techniek. Twee verschillende spelstijlen. De eerste set speelde Xander zeer goed en kon de game vrij gemakkelijk binnen halen.

De volgende game ging al moeilijker en de derde werd zelfs uiteindelijk gewonnen door Stefaan met een 19-17 stand. Deze laatste game had echter de laatste krachten van Stefaan gevergd en dat was ook duidelijk bij het laatste game waarbij weinig of geen weerwerk meer geboden werd en Xander met 3-1 gewonnen heeft, maar toch een game heeft moeten afstaan. 

Dirk (C1) was geprikkeld om het verlies van vorige week recht te zetten en tegen Tom (C3) had hij het niet echt moeilijk. Door zijn vertrouwde spel te kunnen spelen met heel veel drops en passings zag Tom al snel alle hoeken van de court en werd onze eerste uitmatch uiteindelijk een mooie 0-4 overwinning.

Door deze resultaten staan we – al is het nog maar het begin van het seizoen – toch maar mooi op de eerste plaats in de rangschikking !

Dominique