Gelijkspel en 2 keer verlies voor sQuen

Fenix Promotions sQuen 1 (met nieuwe shirts !) speelde zondag 9 november uit bij De Vaart in Leuven. Xander en Kenneth wonnen hun wedstrijd, Koen en Tim moesten de duimen leggen. Een 2-2 gelijkspel dus..

Het klassement vind je hier. We bijven op een gedeelde tweede plaats.

Teakpoint-APEC sQuen 2 (ook met nieuwe shirts) moest uit spelen in Oostende. Luk verloor ook dit keer kansloos, en voor Dominique zat een overwinning er niet echt in. Tom verloor een thriller met 11-9 in de 5de game, maar Dirk redde de eer. Een 3-1 verlies was het resultaat.

Uitslagen vind je hier - alsook het klassement, waar we nog steeds op een (gedeelde) tweede plaats staan.

APEC-Teakpoint sQuen 3 speelde uit in Ronse bij The Loft. Melina, Lieselot en Sven kregen weinig mogelijkheden, Michiel maakte er een spannende wedstrijd van, maar moest uiteindelijk in 4 games de duimen leggent. Een droge 4-0 was het resultaat..

Uitslagen vind je hier - het klassement hier,