sQuen 1 wint met 3-1 - sQuen 2 met 4-0

Fenix Promotions sQuen 1 speelde deze week thuis tegen Picasso uit Mortsel. Koen kwam als eerste aan de beurt en won in 4 games van Frank (B2). Kenneth verloor in 4 van Cédric (een duidelijk ondergeklasseerde C3). Tim en Peter wonnen allebei alweer van een A3 speler, telkens met 3-1. Het werd dus een mooie 3-1 overwinning.

De uitslagen vind je hier. Het klassement hier.

We bijven nog steeds op een gedeelde tweede plaats.

Teakpoint-APEC sQuen 2 speelde eveneens thuis, tegen Recrean Oudenaarde. Na het 4-0 verlies van vorige week, wilden Kilian, Dominique, Xander en Dirk dit keer beter voor de dag komen, en dat deden ze ook ! Het werd dus een 4-0 winst.

Uitslagen vind je hier - alsook het klassement, waar we toch nog bovenaan blijven op een 4de plaats.

APEC-Teakpoint sQuen 3 verloor met 1-3 thuis tegen De Schreef uit Aalst, met winst voor Tom, en verlies voor Sven, Michiel (in 5) en Lieselot.

Uitslagen vind je hier. Het klassement hier.

De komende wedstrijden vind je in de kalender.