sQuen speelt 2-2 voor de beker

De tweede bekerwedstrijd had plaats bij Future Sports in Zottegem.

De eerste wedstrijd was Sven (D4) tegen Siebren (D3): Sven had een redelijk hoge foutenlast, kwam in de derde beter in de game, maar het kon niet baten, en hij verloor de wedstrijd met 3-0.

In de tweede wedstrijd speelde Tom (D3) tegen Reinhoudt (D2): het werd een heel spannende match, maar als Tom de snelheid van het spel hoog kon houden, was hij de controlerende partij. Uiteindelijk was hij de betere van de 2 en won hij met 3-2.

In de derde wedstrijd speelde Tim (B1) tegen Jeffrey (C3): geen gemakkelijke taak aangezien Jeffrey per game 5-0 voor kreeg. Door te veel fouten moest Tim twee games afgeven, maar hij kon in de overige drie de foutenlast wat lager houden en daardoor de match naar zich toe trekken (3-2).

De dubbelwedstrijd was Tim&Tom tegen Jeffrey&Siebren: ook hier kreeg Future Sports 5-0 voorsprong in elke game. Tim en Tom zochten in de eerste twee games hun ritme en verloren deze games bijna kansloos. In de 3e kwam het ritme erin, maar werd uiteindelijk toch verloren met 15-13 (3-0).

 

Tim