6 sQuenners op Recrean Open

Na de interclubwedstrijden op donderdag en vrijdag werd er dit weekend ook nog eens gesquashed op de Recrean Open in Oudenaarde. Maar liefst 7 sQuen-leden kwamen in actie, of moesten in actie komen, want door ziekte moest Tim na donderdag ook voor dit weekend forfait geven.

In field 1 kwam daardoor enkel onze eerste man, Peter, uit tegen 2 zéér sterke tegenstanders. Goed spel, maar het klasseverschil bleek (voorlopig) nog te groot.

In field 2 kwamen Kenneth en Koen in actie. Door winst van beiden in de eerste wedstrijd, gevolgd door een verlies werd er tegen elkaar gespeeld voor de 3de en 4de plaats. Het werd een spannende wedstrijd waarbij uiteindelijk Koen aan het langste eind trok.

In field 4 wist Tom de finale van de plate te bereiken. Maar daar werd het hem niet simpel gemaakt door talent en thuisspeler, Kevin. Tom verloor met 3-1 maar mag opnieuw van een geslaagd tornooi spreken.

Ook bij de dames werden we vertegenwoordigd. Zowel Lieselot als Melina namen deel in field 3. Beiden wonnen en verloren 1 match in de poule waardoor ook zij voor plaats 3 en 4 mochten spelen. Lieselot kon deze match winnen door sterk spel.

Koen