Verlies, gelijkspel en winst voor onze 3 teams

Op 10 oktober moesten onze drie teams tegelijkertijd aan de slag.

Na een uitstekende start, moest Fenix Promotions sQuen 1 uit spelen bij Keep Fit in Wevelgem, een titelfavoriet.  We wisten dat het niet makkelijk zou worden, en daar bovenop konden zowel Peter als Kenneth niet spelen. Het werd een droge 4-0 nederlaag, want de tegenstanders waren respectievelijk een A speler voor Tim en voor Koen, een A2 voor Frank en een B2 voor Xander.

Uitslagen vind je hier - het klassement hier.

Teakpoint-APEC sQuen 2 had een uitwedstrijd bij The Move in Torhout. Het werd een 2-2 gelijkspel, met winst voor Bart en Tom, en verlies voor Dominique en Dirk.

Uitslagen vind je hier - alsook het klassement, waar we ondertussen op de tweede plaats staan.

APEC-Teakpoint sQuen 3 had zijn eerste thuiswedstrijd. Melina behaalde de overwinning in een spannende wedstrijd, Sven en Luk wonnen makkelijk, maar Michiel trok aan het kortste eind tegen een speelster die duidelijk ondergeklasseerd was. Een 3-1 overwinning dus.

Uitslagen vind je hier - het klassement hier, we staan mee aan de leiding.